Нашите продукти

VPS.BG vps

SSD VPS - виртуални сървъри

Гъвкаво решение за бизнеса с повече производителност, благодарение на внимателно изградена и конфигурирана инфраструктура, с използван най-висок клас хардуер. Сървърите са подходящи за бизнеси със средно натоварени сайтове и специфични софтуерни изисквания, както и разработчици на приложения нуждаещи се от гъвкава среда и пълен контрол. Ъпгрейд към следващ план става в реално време без прекъсване на услугата.

VDS хостинг - облачни наети сървъри

С облачния нает сървър (VDS) разполагате с ¼, ½ или цял физически сървър. CPU ядрата на сървъра са физическите ядра на процесора и те не се споделят с други клиенти. Това дава възможност да използвате неограничено 100% CPU. Препоръчваме този хостинг за високо натоварени сайтове изискващи постоянна пълна производителност на разположение или за приложения с фиксирано CPU натоварване. А благодарение на KVM виртуализацията ъпгрейда на плана е изключително лесен.
VPS.BG vds
VPS.BG shared hosting

Споделен хостинг на SSD

Внимателно конфигурирана и оптимизирана платформа на CloudLinux с уеб сървър Litespeed и LSCache, MariaDB, ежедневни отдалечени бекъпи, удобен контролен панел cPanel и много други. Тестовете показват няколко пъти повече бързина спрямо стандартно конфигурирана система.

Имате нужда от помощ при избора? Ние ще помогнем!

Направете запитване