Нашите продукти

KVM VPS с AMD EPYC процесор

KVM VPS - виртуални сървъри с AMD EPYC CPU и NVMe

Гъвкаво решение за бизнеса с повече производителност, благодарение на внимателно изградена и конфигурирана инфраструктура, с използван най-висок клас хардуер - AMD EPYC процесори и NVMe сториж. Виртуалните сървъри са практично решение за широк спектър от приложения: тежки уебсайтове, docker, VPN и много други, които изискват гъвкава среда. Скалирането е лесно и бързо.

VDS - сървъри със собствено CPU, без "шумни съседи"

С облачния NVMe нает сървър (VDS) разполагате с изцяло собствени ресурси, сходно на нает физически сървър. CPU ядрата на сървъра са физическите AMD EPYC ядра на процесора и те не се споделят с други клиенти. Това дава възможност да използвате неограничено 100% CPU. Подходящо за тежки сайтове и приложения изискващи пълна процесорна мощност и висока производителност. А благодарение на КVM виртуализацията реинсталирането, ъпгрейда и управлението е много лесно и гъвкаво.
VDS хостинг базиран на KVM виртуализация
Виртуални сървъри OpenVZ 7 VPS

OpenVZ VPS - SSD виртуални сървъри базирани на OpenVZ 7

Виртуални сървъри, базирани на контейнер виртуализация, позволяваща повече ефективност при използването на ресурсите и съответно оптимално съотношение на цена и системни ресурси. Бързина и премиум хардуер - Intel Xeon CPU и Enterprise SSD устройства. Подходяща за разработчици и дев среди, базирани на Линукс, блогове, средно натоварени сайтове, VPN и други. Скалирането се извършва с няколко клика и в реално време.

Споделен хостинг - оптимизирана облачна платформа

Внимателно конфигурирана и оптимизирана платформа на CloudLinux с уеб сървър Litespeed и LSCache, Imunify360 (защита от ботове и хакерски атаки), MariaDB, Redis cache, ежедневни отдалечени бекъпи, удобен контролен панел cPanel и много други. Тестовете показват няколко пъти повече бързина спрямо стандартно конфигурирана система. Услугата е подходяща за хора, които се нуждаят от повече удобство на менажирана услуга със cPanel, както и за по-натоварени сайтове.
VPS.BG споделен уеб хостинг

Услуги, създени с внимание, любов и с отношение към сигурността.

Най-високо ниво на защита. Без външни проследяващи системи и бисвитки.

Ценим личното ви пространство! Прилагаме строга политика за защита на данните ви. Не използваме third-party бисквитки и външни скриптове в нашия сайт.

Платете защитено с криптовалути. Без трети лица в процеса.

Можете да платите сигурно и бързо с биткойн или лайткойн. Без ограчения, без външни платежни системи.

Опционална, автоматична 1.8Tbps+ DDoS защита. Защитете вашия бизнес.

Можем да ви предоставим автоматична DDoS защита, която може да ви защити от големи DDoS атаки (1.8Tbps+).

Отлична мрежова свързаност. 1Gbps порт. Винаги последно поколение технологии и хардуер.

Свързани с множество Tier 1 доставчици и много обменни точки, постигнахме отлична мрежова свързаност. Предоставяме най-новите и добри технологии и хардуер, съществуващи на пазара.

Избери услуга и стартирай за минути!

Започнете още днес