Съдържание
Открили сте техническа грешка? Докладвайте ни като селектирате грешната дума/и и натиснете CTRL + ALT + M. Благодарим Ви!
Този материал не Ви помогна?
Свържете се с нас

Как да откажа услугата си?

Можете да откажете Вашата услуга лесно през нашата клиентска зона. Моля, логнете се в клиентския си профил и навигирайте до страницата Услуги.

 

Отказване на услуга Споделен хостинг

След като сте на страницата с Вашите услуги, натиснете бутона Детайли на услугата, която желаете да откажете.

 

 

Ще бъдете пренасочени към детайлната страница на услугата. Натиснете бутона, намиращ се срещу Финансови параметри.

 

 

Ще бъде необходимо да потвърдите операцията, както и да изберете кога желаете да откажете услугата си - сега или когато услугата изтече.

ВНИМАНИЕ: След отказване на услугата Ви, информацията, съдържаща се в нея, ще бъде изтрита.

 

Отказване на услуга VPS/VDS

След като сте на страницата с Вашите услуги, натиснете бутона Детайли на услугата, която желаете да откажете.

 

 

Ще бъдете пренасочени към детайлната страница на услугата. Натиснете върху таба Настройки, а след това върху секцията Откажи услуга. Изберете кога желаете да откажете услугата си - сега или след изтичането на сървъра и натиснете бутона Откажи услугата.

 

 

ВНИМАНИЕ: След отказване на услугата Ви, информацията, съдържаща се в нея, ще бъде изтрита.