Съдържание
Открили сте техническа грешка? Докладвайте ни като селектирате грешната дума/и и натиснете CTRL + ALT + M. Благодарим Ви!
Този материал не Ви помогна?
Свържете се с нас

Как да ъпгрейдна абонаментния си план?

Ъпгрейд на Вашата услуга можете да направите лесно през клиентската ни зона. Ъпгрейдът ще бъде приложен до 5 минути след обработка на плащането напълно автоматично, с изключение на VDS услугите - понякога трябва да се извърши преместване към друг сървър.

 

Ъпгрейд на споделен хостинг

Логнете се в клиентския си профил и навигирайте до страницата с Вашите услуги. Натиснете бутона Детайли.

 

 

Ще бъдете препратени към детайлна страница на услугата. Натиснете върху таба Ъпгрейд. От таблицата изберете плана, към който искате да преминете, изберете начин на плащане и натиснете бутона Продължи.

 

 

След натискане на бутона ще Ви бъде създадена поръчка за доплащане за новия план за оставащия период. След заплащане на тази поръчка, ъпгрейдът ще бъде извършен автоматично до 5 минути.

 

Ъпгрейд на VPS/VDS

Логнете се в клиентския си профил и навигирайте до страницата с Вашите услуги. Натиснете бутона Детайли.

 

 

Ще бъдете препратени към детайлна страница на услугата. Натиснете върху таба Ъпгрейд. От таблицата изберете плана, към който искате да преминете, изберете начин на плащане и натиснете бутона Продължи.

 

 

След натискане на бутона ще Ви бъде създадена поръчка за доплащане за новия план за оставащия период. След заплащане на тази поръчка, ъпгрейдът ще бъде извършен автоматично до 5 минути. Изключение прави VDS услугата, тъй като понякога се налага преместване на услугата на друг сървър.