Промени в партньорската програма на VPS.BG

4 минути четене

С радост съобщаваме, че актуализирахме нашата партньорска програма. Каним всеки, който е също толкова запален към уеб хостинга, VPS, VDS услугите, като нас, да стане партньор на VPS.BG и да реализира допълнителен доход. Единственото условие е да бъдете регистрирани в нашия сайт. В следващите редове ще ви дадем малко повече информация, за нашите нови условия за партньорство и това как може да се включите в афилиейт програмата ни.

 

Когато сте в клиентската зона на сайта на VPS.BG, ще намерите вашия персонален партньорски линк, чрез който ще може да каните нови клиенти. Сами избирате дали ще го споделите чрез съобщение в социалните си мрежи или ще напишете ангажираща статия в своя блог и ще поставите връзката там. Ако искате да поставите реклами за нашите услуги на своя уебсайт, може да използвате нашите банери. Също така, може да заявите изготвяне на персонализирани рекламни материали съобразени с дизайна на вашия сайт, за да могат да се вписват добре в неговата визия. Така по-лесно ще привлечете вниманието на своята аудитория към нашите услуги.

 

Хубавото на програмата е, че можете без големи усилия да си осигурите допълнителни доходи.

Ако се стремите да увеличите сериозно печалбата си, ще се наложи да инвестирате повече време и усилия за промотиране на нашите продукти. За да участвате, не се изискват заплащане на такси и няма допълнителни изисквания.

 

Какви са условията на програмата?

Всеки, който направи покупка, използвайки вашата лична партньорска връзка, ще ви донесе еднократна комисиона с размер 50% от цената на месечния план на услугата, стига да бъде наш клиент за поне 45 дни.

Можете да използвате приходите си, за да закупите нашите услуги по всяко време. Ако желаете, можете да изтеглите натрупаната комисиона по всяко време, като минималната сума за теглене е 100 лева.

 

В същото време, клиентите, които използват вашия партньорски линк, ще получат отстъпка от нашите продукти, както следва:

  • 33% отстъпка от KVM VPS и  Dedicated instance

  • 20% отстъпка от OpenVZ и споделен хостинг

 

Какви са възможностите?

Представете си следния сценарий. Вие създавате ангажираща публикация, като използвате предоставените от нас рекламни материали с вашата партньорска връзка. Да кажем, че 100 души отворят линка, а 20 от тях вземат решение за покупка на нашата високоефективна услуга - KVM VPS 32GB. Цената на този продукт е 480 лева. Сега нека умножим 480 х 20 (цената, по броя клиенти), това се равнява на 9600 лева. Бонусът ви за комисионната е 50% от сумата - тоест 4800 лева. От друга страна, вашите клиенти ще получат 33% отстъпка.

Така всички печелят: ние - нов клиент, вие - комисиона, а клиента - светкавично бърза и качествена услуга на преференциална цена.

Ако имате въпроси относно партньорската ни програма, може да разгледате страницата с често задавани въпроси или да ни изпратите имейл. Нека работим заедно!

 

*Споменатите цени са без включено ДДС

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.

Присъединете се към 5000+ абоната и започнете да получавате полезно съдържание, съвети и отстъпки!

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Litecoin
Карта
Банков превод