Нашите сървъри се намират в София, България

Добра локация

Нашата инфраструктура се помещава в SDC (Sofia Data Center), най-модерния и напреднал дейта център в София. Съоръжението е проектирано да отговаря на изисквания ниво Tier 3+, както и покрива изискванията за най-висока устойчивост от земетресения. Центърът е напълно неутрален с гаранция за висока наличност на услугите.

100% Uptime

И опита го доказва - до момента има пълна непрекъсваемост на захранването, 100% наличност, осигурена чрез непрекъсваеми устройства (UPS) и дизелови генератори. В комбинация с два доставчика на електроенергия и покриване на всички изисквания за температура, влажност, прах и свързаност се гарантират колокационни услуги от най-висок клас. Всеки аспект от системите на центъра се мониторира денонощно.

Висока сигурност

Сигурността е обезпечена с физическа охрана и 24/7 система за видеонаблюдение. Осигурява се контролиран достъп с няколко контролни пункта, а самите сървърни шкафове се заключват индивидуално.

Глобална мрежа

SDC е основна точка за свързване между оператори в София (cross-connect), като стотици доставчици и оператори са свързани помежду си. Съоръжението е също и центъра за България на глобалния Internet Exchange - NetIX.

SDC в София, България

Какво прави SDC уникален дейта център?

Физическа охрана. За нас, сигурността на дата центъра е необходимост. Именно заради това нашите сървъри са в SDC. Дейта центъра е снабден с физическа охрана, видеокамери, контрол на достъп и сензори за движение.

Модерна сграда. SDC е един от най-модерните центрове за данни в Европа. Сградата е специално проектирана за център за данни. Има площ от 2200 кв.м. и 0,5 м повдигнат под, както и 9 степени на сеизмична устойчивост EMS.

Захранване & Климатизация. Два независими източника на захранване, всеки от които може да захрани 100% от оборудването, както и дизелови генератори за захранване до 72 часа, 2(N+1) UPS захранване, подсигурено (N+1) охлаждане и студен/топъл коридор.

Предотвратяване на пожар & наводнения. Най-модерните системи за сигнализиране и предотвратяване на пожар и наводнение, включващи детектор за пожар VESDA®, система за гасене на пожар IG55® и FM200®, детектори за вода. Има разработени и превантивни мерки и план за действие.

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране на сървър
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Карта
Банков превод