Биткойн сървъри - планове

Нашият Биткойн VPS хостинг е създаден с най-висок клас хардуер - ентерпрайз NVMe SSD и мощните AMD EPYC процесори за превъзходна производителност. Сега можете да платите по сигурен начин с Биткойн, Лайткойн и Lightning Network (Биткойн), защитавайки своите лични данни, благодарение на криптовалутите.

SSD вариант:
Windows Server:

Анонимни плащания

Плати за своя сървър с Bitcoin! Обработваме плащанията директно и не използваме платформа на трета страна.

Децентрализирани и неограничени плащания

Не е нужна банкова сметка или разрешение за плащането. Няма страна, която да блокира плащането, тъй като Bitcoin мрежата е децентрализирана.

Бързо, надеждно и налично 100% от времето

Bitcoin мрежата функционира 24/7 - можете да направите плащане по всяко време. Плащания в Lightning Network също се поддържат.

Допълнителни услуги за вашия Биткойн сървър

По-добър сървър с нашите допълнителни услуги и продукти.

Снапшоти

Създай снапшот на сървъра си лесно, с няколко клика. Лесно възстановяване от снапшот.

БЕЗПЛАТНО

Автоматични бекъпи

Седмични автоматични бекъпи. 3 бекъп архива (бекъп за 3 седмици назад).

0.24лв. за GB

Floating IP адреси

Гъвкавост за IP адресите ви. Прилагане и премахване на IP от сървър с няколко клика.

6лв. за IP/м.

DDoS защитени IP

Защитете вашия сървър от атаки с нашата иновативна и автоматична DDoS защита.

24лв. за IP/м.

Приложения

Спестете време като закупите сървър с вече инсталиран софтуер за Вашите нужди!

БЕЗПЛАТНО

Софтуерни лицензи

Предлагаме лицензи за софтуерите cPanel и Windows Server на ниски цени.

Зависи от софтуера

Неогр. трафик на 100 Mbps

Опция за неограничен трафик @ 100 Mbps, безплатно или с ниска такса в зависимост от плана.

Безплатно / ниска такса

1 Gbps неограничен трафик

Бърза и надеждна връзка за изискващи трафик приложения.

1080лв. на месец

Мощни. Сигурни. Създадени с любов.

Скалируемост

Нашата инфраструктура позволява ъпгрейд на сървъра ви само с няколко клика, напълно автоматизирано.

Мощен AMD EPYC чип и NVMe

Използваме едни от най-бързите и сигурни AMD EPYC процесори, както и NVMe устройства от висок клас.

Свързаност и DDoS защита

10 гигабита мрежа към всеки нод с няколко нива на подсигуряване и опционална 1.8Tbps+ защита от DDoS атаки.

Високо ниво на защита

Спазваме стриктна политика за личните ви данни, ценим личното ви пространство. Не използваме външни системи за проследяване.

24/7 поддръжка и 99.99% uptime.

Денонощна експертна поддържка на ваше разположение. Стабилна платформа, гарантираща 99.99% uptime.

Защита на личните данни

Приемаме Bitcoin плащания от 2014г. и предпочитаме този метод на плащане. Не използваме third-party софтуер за проследяване в нашия сайт.

Как работи?

1

Поръчка и Bitcoin адрес

Когато направите поръчка с BTC, ще Ви бъде предоставен уникален Биткойн адрес, на който да преведете сумата, която е упомената в поръчката. Не използваме външна платформа за нашите плащания, не е нужно да се регистрирате в друг сайт или да попълвате KYC!

2

Потвърждение на плащането

След като сте излъчили Bitcoin трансакцията, нашата система ще засече плащането и ще сложи поръчката в статус "Очаква потвърждение". Поръчката ще се обработи и услугата - активира, едва тогава, когато Вашата трансакция има поне 1 blockchain потвърждение.

3

Бърза активация

Веднага щом трансакцията Ви се потвърди, системата ще активира услугата автоматично.

Предимства при плащане с Bitcoin

Има редица предимства да плащате за вашия облачен сървър с Bitcoin, вмисто по някой от традиционните начини като банков трансфер или кредитна/дебитна карта.

VPS.BG политика за бисквитки

Стабилност и сигурност

Bitcoin е изцяло децентрализирана криптовалута, което означава, че няма орган, който да налага регулации. Това води до повече стабилност. Всички транзакции се съхраняват в блокчейна за по-добра сигурност.

Ниски такси

Bitcoin транзакциите са много по-евтини в сравнение с традиционните методи на плащане като банкови преводи или PayPal поради липсата на трети страни, които да обработват плащанията. Това прави криптовалутата идеалната опция за плащане особено за международни транзакции.

Анонимни плащания

Всяка Bitcoin транзакция е напълно анонимна, тъй като BTC се изпраща просто от един адрес на друг, без да се предоставя лична информация. Ние от VPSBG също не изискваме KYC, когато закупите облачен сървър. Това допълнително защитава Вашата поверителността и Ви позволявайки да останете напълно анонимни.

Достъпни транзакции

Можете да съхранявате Bitcoin във Вашия крипто портфейл, който можете да инсталирате на всяко устройство с интернет връзка. Благодарение на тази достъпност, можете да извършвате Bitcoin транзакции по всяко време и от всяко място.

Операционни системи

Операционни системи Приложения Ваш собствен ISO
ubuntu os
Ubuntu
18.04 / 20.04 / 22.04
centos os
CentOS
7
debian os
Debian
9 / 10 / 11
windows servers
Windows Server
2016 / 2019 / 2022
fedora
Fedora
32 / 34
almalinux
AlmaLinux
8 / 9
rockylinux
Rocky Linux
8 / 9
opensuse
OpenSUSE
13.1 / 15.1
Можете да качите свой собствен ISO image и да инсталирате избрана от вас операционна система. Това ви дава неограничени възможности за custom OS. Също така имате пълен контрол над инсталацията на стандартните операционни системи и конфигурирането й, например избор на файлова система, криптиране и други или пък да използвате линукс дистрибуция със специфично приложение.

Често задавани въпроси

Колко време отнема активацията на Bitcoin VPS?

Активацията на услугата се случва напълно автоматизирано в момента, в който плащането е обработено, т.е. Bitcoin трансакцията ви има поне 1 потвърждение. При Bitcoin трансакциите времето за потвърждаване зависи от заплатената такса от вас.

Какъв е процесът на плащане с Bitcoin?

В момента, в който направите поръчка на Bitcoin VPS, ще получите Bitcoin адрес и сумата, която трябва да наредите. Всяка поръчка разполага с индивидуален Bitcoin адрес за максимална сигурност. След нареждане на сумата, системата ни ще засече трансакцията и ще изчака тя да бъде потвърдена от т.нар. копачи и когато това се случи (има поне 1 потвърждение), услугата ще бъде активирана автоматично.

Мога ли да се откажа от услугата и да ми върнете заплатеното?

Разбира се! Ние сме уверени, че ще останете доволни от услугите ни, затова без да задаваме въпроси ще възстановим в пълен размер заплатената такса, ако отправите заявка за това в рамките на 15 дни след първата активация на услуга.

Включен ли е бекъп архив на файловете или на сървъра в цената?

Можете да направите снапшот на сървъра си само с няколко клика през клиентската зона. Като допълнителна опция, можете да закупите автоматични седмични сървърни бекъпи.

Всички сървъри са в RAID 10 конфигурация, което гарантира максимално надежден сторидж.

Каква техническа поддръжка предоставяте?

Услугите ни са неменажирани и се администрират от клиента. Важно е той да има опит в Linux или Windows системната администрация за успешно и ефективно използване на услугата. Това позволява да предложим повече ресурси, бързина и мощност на по-достъпна цена. Извършваме денонощна поддръжка и мониторинг на инфраструктурата, мрежата и хардуера. При необходимост с радост ще положим усилия да ви помогнем, когато се нуждаете и имаме наличния ресурс.

Поддръжката на VPS.BG се осъществява по имейл (support@vps.bg), както и чрез запитвания в Клиентската Зона.

Каква система използвате за Bitcoin плащанията?

Не използваме външни (трети лица) компании за обработката на Bitcoin плащанията към нас. Разполагаме със собствена имплементация за плащане с криптовалутата, което ви дава максимална сигурност при плащане.

Предлагате ли Bitcoin VPS с различни ресурси от плановете?

Нашите планове са с оптимална конфигурация и не можем да предложим по-добра цена при ъпгрейд само на конкретен ресурс, но преминаването на по-висок план става в реално време, без прекъсване или рестарт на услугата, а оставащият предплатен период се приспада и така заплащате само за ъпгрейда.

Ако имате нужда от специална конфигурация за нает сървър, изграждане на инфраструктура или проектиране, моля свържете се с нас на sales@vps.bg и ще изготвим най-подходящата оферта за вашите нужди.

Каква е скоростта на мрежата?

Всеки нод е свързан към 1 Gbps порт, като скоростта зависи от локацията към/от която се тества, но през повечето време на разположение са над 800 Mbps скорост на download и upload. За страни отвъд океана скоростта е над 300 Mbps.

Не намерихте отговора на въпроса си?

Избери най-подходящия Bitcoin VPS за теб и започни още днес!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Litecoin
Карта
Банков превод