Не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка! Нашият отдаден екип ще отдели необходимото време, за да отговори на всички ваши въпроси, включително и за всичко, което бихте искали да попитате, преди да направите покупка! Ако вече сте клиент или имате регистриран акаунт, можете директно да отправите запитване.
Нашият отдел - Продажби, ще бъде готов да ви съдейства, ако имате нужда от персонализирано хостинг решение за вашия бизнес! Ако се нуждаете от подобна оферта, екипът ни ще вземе предвид всички ваши изисквания, за да изработи специална конфигурация и предложение за вас!
Желаете да докладвате за проблеми или злоупотреба свързана с нашите услуги? За да докладвате за всякакъв вид злоупотреба или за да подадете оплакване, моля свържете се с нас, като ни изпратите имейл на abuse@vps.bg!

Насърчаваме ви да подавате сигнали за всякакъв вид злоупотреба, произхождаща от нашата мрежа. Така можем да действаме незабавно, за да адресираме проблема и да защитим нашите потребители, както и качеството и сигурността на нашите услуги.

Когато подавате сигнал или оплакване, моля, не забравяйте да включите доказателсва и логове, ако е възможно, тъй като това ще да ускори процеса!