Оптимизиран VPS с Nextcloud

Nextcloud е гъвкаво приложение за управление на файлове, което може да се използва за споделяне на файлове и съвместна работа, календар и дори планиране и провеждане на срещи.

Продуктово изображение

Споделяне на файлове и медия

Nextcloud позволява споделяне на файлове и ресурси. Можете да работите съвместно с екипа си върху различни типове файлове, включително текстови документи, електронни таблици и презентации.

Поверителност, сигурност и криптиране

Nextcloud е сигурно приложение за организиране на файловете Ви. Има опция за настройка на допълнително криптиране на данните (от край до край).

Канали за комуникация

Приложението също така поддържа видео разговори и съобщения, както и индивидуални календари.

Платформа с отворен код

Платформата е с изцяло отворен код, безплатна за използване и съвместима с GDPR. Кодът се следи от общността, което го прави изключително надежден от към сигурност софтуер.

Nextcloud VPS хостинг планове

Nextcloud машини създадени с внимание и баланс между ресурси, цени и хардуер от висок клас за повече стабилност, производителност и гъвкавост.

SSD вариант:
Windows Server:

Търсите VDS с Nextcloud?

Предлагаме и виртуални сървъри със собствени CPU ядра и Nextcloud!

Допълнителни услуги - екстри за вашия сървър

Снапшоти

БЕЗПЛАТНО

Автоматични бекъпи

0.24лв. за GB

Floating IP адреси

6лв. за IP/м.

DDoS защитени IP

24лв. за IP/м.

Приложения

landing/kvm.addons.bandwidth.price

24/7 Техническа поддръжка

БЕЗПЛАТНО

Неогр. трафик на 100 Mbps

Безплатно / ниска такса

1 Gbps неограничен трафик

1080лв. на месец

Премиум хостинг платформа

Качествен хардуер

Нашите облачни сървъри са базирани на мощни AMD EPYC процесори и светкавично бързи NVMe SSD-та, за да гарантират максимална производителност!

Поверителност и крипто плащания

Приемаме и приветстваме плащания в Bitcoin, BTC Lightning Network и Litecoin за удобство и допълнителна сигурност.

Близка локация и надеждна мрежа

Нашата инфраструктура се намира в столицата - София. Мрежа с ниска латентност, 10Gbps портове и отлична свързаност. 24/7 поддръжка и 99,99% uptime!

Съхранение на данни

Всички файлове и данни, които качвате, ще се съхраняват на Вашия личен сървър! Трети страни нямат достъп до данните Ви.

Цялостно решение

Nextcloud е цялостно решение за вашите нужди за съхранение на данни и споделяне на файлове. Приложението е оборудвано с интуитивен потребителски интерфейс, мобилна версия и споделени календари.

Адаптивна платформа

Можете ръчно да регулирате потребителските права, да проверявате използването на пространство за всеки профил и да проследявате промените, направени в даден файл. Можете също да настроите и криптирането на данни за допълнителна сигурност.

Често задавани въпроси

Как да настроя криптирането?

Влезте в NextCloud с администраторския акаунт. След това щракнете върху иконата на Вашия профил и изберете „Настройки“. След като сте там, намерете секцията „Сигурност“ в менюто отляво. Поставете отметка в квадратчето „Криптиране от страна на сървъра“.

Кое е по-добро - NextCloud или облачни услуги за съхранение на файлове?

Използването на NextCloud е много по-добър вариант от използването на облачни услуги за съхранение на файлове. Това е така, защото такива услуги от трети страни съхраняват файловете и информацияте на своите сървъри. Така се доверявате на трети лица да пазят сигурността на данните Ви. С NextCloud VPS всичко се съхранява на вашия сървър и няма никаква външна намеса.

Как мога да управлявам моята инсталация NextCloud?

Можете лесно да управлявате вашата инсталация NextCloud от администраторския панел. Настройте разрешения, проверете пространството за съхранение на акаунта си и създайте нови потребители само с няколко кликвания.

Мога ли да се откажа от услугата и да ми върнете платената такса?

Разбира се! Ние сме уверени, че ще останете доволни от услугите ни, затова без да задаваме въпроси ще възстановим в пълен размер заплатената такса, ако отправите заявка за това в рамките на 15 дни след първата активация на услуга.

Предлагате ли VPS с различни ресурси от плановете?

Нашите планове и цени са с максимално оптимална конфигурация и не можем да предложим по-добра цена при ъпгрейд само на определен ресурс, но преминаването на по-висок план става в реално време и без прекъсване или рестарт на услугата, а оставащият предплатен период се приспада и така заплащате само ъпгрейда. Ако имате нужда от специална конфигурация за нает сървър, изграждане на инфраструктура или цялостно хостинг решение, моля свържете се с нас на sales@vps.bg и ще изготвим най-подходящата оферта за вашите нужди.

Не намерихте отговора на въпроса си?

Активирайте вашия Nextcloud сървър само с няколко клика!

Конфигурирайте вашия Nextcloud VPS
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Карта
Банков превод