Съдържание

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.
Без спам
100% полезно съдържание
Отписване с 1 клик

CyberPanel достъп и инсталационен скрипт

CyberPanel е безплатен контролен панел с отворен код, алтернатива на cPanel. Разполага с достатъчен набор от екстри и функционалности за повечето уеб приложения. Тази документация се отнася за нашето CyberPanel приложение.

Какво включва CyberPanel темплейта?

Този темплейт включва само и единствено инсталация на последната версия на CyberPanel. Инсталационният скрипт е разработен и тестван само на операционните системи Ubuntu 22, Ubuntu 20 & CentOS 7.

Как да достъпим контролния панел CyberPanel?

За да извлечете данните за достъп до CyberPanel, е необходимо да влезете в сървъра си чрез SSH и да изпълните следната команда:


tail -25 cyberpanel.log


Изпълнението на тази команда ще визуализира това:

данни за достъп за CyberPanel

След това навигирайте в браузъра си към адрес:


https://YOUR_SERVER_IP:8090 


Използвайте потребителското име и паролата от резултата на командата по-горе (Panel username & Panel password). След успешен вход, ще се визуализира този екран:

потребителски интерфейс CyberPanel

Това е основният интерфейс на CyberPanel. От тук можете да започнете конфигурацията на Вашия сървър, както и да наблюдавате използваните сървърни ресурси.

Инсталационен скрипт за CyberPanel

От VPS.BG се стремим да предпазим вашата поверителност и искаме вие и вашата лична информация да сте защитени по всяко време. Целим да останем напълно прозрачни, когато става въпрос за всички наши сървърни приложения, както и за нашите инсталационните скриптове, които използваме, за да настроим всяко приложение на вашия облачен сървър.


Поради това, можете да видите целия инсталационен скрипт в нашето VPS.BG GitHub хранилище.

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Карта
Банков превод