Съдържание

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.
Без спам
100% полезно съдържание
Отписване с 1 клик

Как да активирам автоматично подновяване за моите услуги?

Автоматичното подновяване е функционалност, която Ви позволява да депозирате сума във Вашия клиентски баланс и да я използвате за бъдещи автоматични подновявания.

 

Как работи?

Ако имате наличност във Вашия клиентски баланс и сте активирали автоматичното подновяване за Вашите услуги, нашата система автоматично ще подновява Вашите услуги, таксувайки Ви от клиентския Ви баланс. 14 дни преди изтичането на Вашата услуга, поръчка за подновяване ще бъде създадена автоматично и ако е включено автоматичното подновяване за Вашата услуга, системата ни ще опита да заплати поръчката от Вашия клиентски баланс. Ако имате достатъчно средства в баланса си - поръчката ще бъде маркирана като заплатена и услугата - подновена. Ако нямате достатъчно наличност, то поръчката ще остане в статус Очаква плащане, но ще получите имейл, че наличността по Вашия клиентски баланс не е достатъчна за подновяване на услугата/услугите Ви.

 

Как да активирам автоматично подновяване за моята услуга?

Логнете се във Вашия клиентски профил и навигирайте до страницата с Вашите услуги. В таблицата, под дата на изтичане, ще видите дали автоматичното подновяване е включено за конкретната услуга. Ако желаете да го включите/изключите, то натиснете бутона Детайли.

Ще бъдете пренасочени към детайлна страница на услугата. В секцията Финансови параметри ще видите бутон за включване на автоматичното подновяване. Натиснете го и ще получите известие, ще функционалността е изключена/включена.

Ако нямате достатъчно баланс, то Вие ще бъдете подканени първо да захраните клиентския си баланс, след което да активирате автоматичното подновяване за Вашите услуги.

Как да активирам автоматично подновяване за моята услуга с карта?

За да спестите време и усилия, можете да запазите данните за вашата карта в профила си. По този начин вашата карта ще бъде автоматично таксувана всеки месец за всички ваши активни услуги.

За да активирате функцията за автоматично подновяване с картата, първо трябва да влезете в акаунта си и след това да отидете на раздела Плащания:
plashtaniya

От тук, за да активирате функцията за автоматично подновяване, щракнете върху слайдър бутона. Не забравяйте да кликнете и върху бутона за запазване на настройките!
plashtane s karta

След това отидете на „Добавяне на нова карта“ и въведете данните за вашата карта. Важно е да се отбележи, че вашите данни не се записват на нашите сървъри, а при нашия доверен партньор за обработване на плащания с карта - Stripe.

Когато добавите и запазите данните на вашата карта, можете също да купувате нови услуги много по-лесно, само с 1 клик.

ВАЖНО: Ако имате средства в баланса си и сте активирали функциите за автоматично подновяване с баланс и с карта, средствата първо ще бъдат приспаднати от баланса ви. Когато средствата във вашия баланс бъдат изразходени, картата ви ще бъде таксувана за остатъка от плащането.

ВАЖНО: Автоматичните плащания зависят от датата на изтичане на вашите услуги. Например, ако имате няколко услуги, които изтичат в рамките на една и съща седмица, вашата карта ще бъде таксувана за всички едновременно, което означава, че ще направите само едно плащане, което ще покрие всички услуги. Ако обаче датите на изтичане на вашите услуги варират, тогава вашата карта e възможно да бъде таксувана за всяка поръчка поотделно.

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Карта
Банков превод