Съдържание

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.
Без спам
100% полезно съдържание
Отписване с 1 клик

Как да активирам доп. защита(2FA) за моя акаунт?

От Вашия клиентски профил Вие можете да контролирате изцяло Вашите хостинг услуги - да ги преинсталирате, спирате, рестартирате и други операции. От изключително голяма важност е трети лица да нямат достъп до Вашия клиентски профил. Ако желаете да направите достъпа до Вашия акаунт още по-сигурен, можете да включите допълнителната защита при вход(2FA). След включването ѝ, при всеки вход Вие ще трябва да въведете не само имейл и парола, но и 6 цифрен код, който ще вземете от Вашето мобилно устройство.

 

Как да включа допълнителната защита(2FA) за моя акаунт?

Влезте в клиентския си профил и навигирайте до страницата Моят профил и изберете секция 2FA защита. Можете да прочетете инструкциите написани в тази секция.

 

 

За да използвате допълнителната защита ще Ви е необходимо мобилно приложение. Ние препоръчваме Google Authenticator или Authy.

Google Authenticator - линк за сваляне: Android, iOS

Authy download - линк за сваляне: Android, iOS

Отворете мобилното приложение и сканирайте QR кода, който сме Ви предоставили в нашия сайт. Ако сканирането е успешно, би следвало да видите Вашия акаунт в мобилното приложение и 6 цифрен код. Моля, въведете 6 цифрения код в нашия сайт, за да потвърдим, че Вие сте инсталирали всичко коректно и да активираме 2FA защитата. След успешна активация, при всеки вход, ще се изисква 6 цифрен код от Вашето мобилно приложение.

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Карта
Банков превод