Съдържание
Абонирай се за нашия бюлетин.
Без спам
Качествено съдържание
Отстъпки
Абонирай се сега

Как да активирам доп. защита(2FA) за моя акаунт?

Публикувана на 13.02.2020

От Вашия клиентски профил Вие можете да контролирате изцяло Вашите хостинг услуги - да ги преинсталирате, спирате, рестартирате и други операции. От изключително голяма важност е трети лица да нямат достъп до Вашия клиентски профил. Ако желаете да направите достъпа до Вашия акаунт още по-сигурен, можете да включите допълнителната защита при вход(2FA). След включването ѝ, при всеки вход Вие ще трябва да въведете не само имейл и парола, но и 6 цифрен код, който ще вземете от Вашето мобилно устройство.

 

Как да включа допълнителната защита(2FA) за моя акаунт?

Влезте в клиентския си профил и навигирайте до страницата Моят профил и изберете секция 2FA защита. Можете да прочетете инструкциите написани в тази секция.

 

 

За да използвате допълнителната защита ще Ви е необходимо мобилно приложение. Ние препоръчваме Google Authenticator или Authy.

Google Authenticator - линк за сваляне: Android, iOS

Authy download - линк за сваляне: Android, iOS

Отворете мобилното приложение и сканирайте QR кода, който сме Ви предоставили в нашия сайт. Ако сканирането е успешно, би следвало да видите Вашия акаунт в мобилното приложение и 6 цифрен код. Моля, въведете 6 цифрения код в нашия сайт, за да потвърдим, че Вие сте инсталирали всичко коректно и да активираме 2FA защитата. След успешна активация, при всеки вход, ще се изисква 6 цифрен код от Вашето мобилно приложение.

Избери услуга и активирай за минути.

Стартирай без риск - предоставяме 30 днeвна гаранция за възстановяване на платената сума.

Започнете още днес