инструментa за автоматично публикуване

5 маркетинг инструментa за автоматично публикуване на съдържание

4 минути четене

След като половината от населението на планетата вече има профил в социалните мрежи не е чудно защо бизнесите, които искат да спечелят по-голяма аудитория и хората, които искат да бъдат възприемани като инфлуенсъри, трябва да публикуват редовно във всяка от платформите, в които са активни потребителите им. Профилите, които постват често са смятани за по-успешни и хората имат доверие в тях. Този процес може да отнема много време, когато бизнесът ви използва няколко различни канала за комуникация. 

Инструментите за автоматизиране на постове могат много да улеснят процеса на публикуване и да ви спестят време. В зависимост от това кои са социалните медии, които вашата компания използва и функционалностите, които търсите може да изберете най-подходящата платформа за автоматично управление на съдържание. В следващите редове ще разгледаме някои от най-популярните инструменти на пазара, социалните мрежи, с които могат да работят и абонаментните им планове.

Този тип платформи позволяват на екипите, които ги използват да отчитат своите дейности на едно място, помагат при създаването на публикации в съответствие с тенденциите в нишата на дадения бизнес. Също така имат много допълнителни функции, които могат да направят процеса ви много по-бърз, продуктивен и по-важното - съдържанието, което споделяте, може да бъде по-успешно, благодарение на маркетинг календарите, допълнителните анализи на съдържание и потребителско поведение, които предлагат различните платформи и планове.

HootSuite

Hootsuite е един от най-популярните инструменти. Той е добре познат от маркетолозите и това не е чудно, защото платформата съществува от 2008 г.

Hootsuite ви позволява да публикувате съдържание в няколко социални мрежи и също така да наблюдавате как хората реагират на него. Тази система за управление на социални мрежи е толкова широко разпространена, че над 20% от компаниите разчитат на инструмента за управление на своите канали.

В зависимост от нуждите и размера на вашия бизнес, платформата предлага различни планове с достъп до определени функции в различните нива според избрания абонаментен план.

Тази платформа предлага интеграция за: Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest и YouTube, но не само. Има и други социални мрежи, които можете да интегрирате през директорията на приложението.

Ето плановете, които Hootsuite предлага (цените започват от 19 долара):

Hootsuite планове

 

Buffer 

Buffer е един от най-добрите инструменти за автоматично публикуване на пазара. Платформата позволява да публикувате в множество канали и има гъвкави планове, които са създадени да отговарят на търсенията на големи и малки бизнеси, както и индивиди. Друго чудесно нещо за Buffer е, че има разработен аналитичен инструмент и плъгин за Chrome, който се интегрира безпроблемно.

Платформата предоставя маркетингови календари, в които можете да планирате бъдещите си дейности. Публикациите, които планирате за всяка отделна платформа, могат да бъдат публикувани в различни часове, според активността на вашите последователи там. Buffer Analyze ви предоставя подробни отчети за ефективността на вашето съдържание.

Тази платформа предлага интеграция за: Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn и Shopify.

Цените на абонаментните планове варират в зависимост от това колко социални канали искате да използвате и разширените функции, които искате да бъдат включени в плана. Има и безплатна версия за индивиди или микробизнеси.

Buffer планове

 

Later

Later е наистина лесен за използване инструмент, който ви предлага функции, които могат да направят живота ви още по-лесен. Платформата ви позволява да синхронизирате вашите изображения директно с Dropbox и Google Drive. Той също има приложение за мобилен телефон, така че можете лесно да качвате снимки от телефона си директно в платформата. По този начин създаването на съдържание за публикуване става дори по-лесно. Има функция drag&drop за още по-лесно подреждане на даден пост в календара за публикуване. 

Друго удобство, което платформата предоставя на потребителите си е Visual Instagram Planner, който позволява да планирате бъдещи постове, така че те да изглеждат красиво и съдържанието в Instagram страницата ви да е еднородно, което е много популярна функция.

Тази платформа предлага интеграция за: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter, TikTok.

Има безплатен план за индивиди и микро бизнеси. В зависимост от това колко голям е екипът и компанията ви и какви функционалности искате, цената варира според нуждите на потребителите.


 

Socinator

Socinatiorе е друг лесен за интегриране инструмент за заети маркетолози. Тя позволява интеграция на канали, популярни за блогъри като Quora и Reddit, което е ключова разлика между тази конкретна платформа и други, които не поддържат тези мрежи.

Тя ви позволява автоматично да следите, прекратявате следенето, автоматично да гласувате, да се абонирате и отписвате от общности или публикации, които следите.

Тази платформа предлага интеграция за: Instagram, Facebook, Twitter, Quora, LinkedIn, YouTube, Pinterest, Google+, Reddit, Tumblr Automation

Цените започват от $9.96 до $69.95 в зависимост от нуждите ви.

Socinator планове

 

Crowdfire

Това е друг чудесен инструмент за публикуване, който може да ви помогне да се справите с онлайн активностите си в социалните медии. Crowdfire може да ви помогне да разширите аудиторията си в Tik Tok. В момента TikTok не позволява на външни приложения да публикуват на платформата, но с Crowdfire можете да сте сигурни, че публикувате редовно. Приложението изпраща напомняния за публикуване на предварително създадено съдържание.

Съществена характеристика на платформата е, че на база тенденциите и това какво вашите последователи харесват, може да ви предложи теми за съдържание.

Друга интелигентна функция е, че тя поддържа опашка от съдържание и настройва постовете ви да се самопубликуват в оптималното време за вашата мрежа, ако не ги планирате сами.

Тази платформа предлага интеграция за: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter.

Crowdfire планове

 

Заключение

Изборът на правилната опция няма да е лесен с толкова много платформи, които ви предлагат различни функции и се конкурират помежду си. Използването на такъв инструмент за автоматично публикуване обаче определено ще улесни живота ви и ще ви спести време, което можете да инвестирате в създаването на по-добро съдържание, без да се налага да прекарвате дълги часове в качване на съдържание, проучване на подходящо време за публикуване и теми за вашата ниша.

Споделете с нас, ако смятате, че тази статия ви е била полезна и коя платформа за автоматично публикуване на социални медии ви харесва най-много!

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.

Присъединете се към 5000+ абоната и започнете да получавате полезно съдържание, съвети и отстъпки!

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Litecoin
Карта
Банков превод