честита коледа

Весела Коледа от VPS.BG!

2 минути четене

Време е за празниците! Без значение дали навън е бялата снежна приказна обстановка, която всички очакват с нетърпение, Коледният сезон винаги е изпълнен с филми, горещ шоколад и най-важното - семейството. Затова намерете и отделете време да прекарате тези празници с вашите най-близки роднини, познати и приятели!

От друга страна, това може да е и перфектното време да започнете бизнес или персонален блог! Без значение от идеята и принципа, ще ви е необходим уебсайт, а всеки уебсайт се нуждае от сървър!

Специално за този празничен сезон ние от VPSBG можем да ви предложим до 33% отстъпка при предварително заплащане за период от минимум 3 месеца за вашите услуги! Помнете, че ние можем да ви предоставим отлична DDoS защита, както и невероятно бърза скорост, с чиято помощ не само ще можете да намалите времето на зареждане и обработка на информация, а също така ще увеличите положително показателите си за цялостното изживяване на вашите потребители (което несъмнено ще се отрази добре на позицията ви в резултатите на различните търсещи машини!).

Ако обаче по някаква причина нямате достъп до традиционните разплащателни начини, не се притеснявайте! Спокойно можете да се възползвате от нашата Bitcoin VPS услуга, за която можете да заплатите както с Bitcoin, така и с Litecoin! Споменахме ли, че приемаме и плащания през Bitcoin Lightning Network системата?

Ние от VPSBG искаме да ви пожелаем честита и весела Коледа! Нашите оферти са валидни до 31ви Декември, така че можете да се възползвате от тях до края на годината! Весели и светли празници!

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.

Присъединете се към 5000+ абоната и започнете да получавате полезно съдържание, съвети и отстъпки!

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Litecoin
Карта
Банков превод