виртуални наети сървъри vds

Виртуални наети сървъри (VDS) е различен тип виртуален сървър, на който са осигурени собствени ресурси подобно на наетите сървъри - CPU мощ, RAM памет и диск. Нашите Наети сървъри са базирани на KVM виртуализация, която предоставя добра изолация между виртуашните машини. За разлика от традиционните виртуални сървъри, при които някои ресурси са споделени с други сървъри, при VDS услугата е заделена част от физическата машина и се алокират процесорни ядра само за конкретен виртуален сървър.

 

Какво представляват Виртуалните Наети Сървъри (VDS)?

Наетите виртуални сървъри приличат и се държат подобно на традиционните наети сървъри, но имат удобствата на клауд, например инсталиране, скалиране, лесни бекъпи и снапшоти, трансфер и други. Може да се каже, че VDS услугата е бъдещето на Наетият Облак.

 

Както споменахме, същината при VDS сървърите е разликата с виртуалните сървъри в употребата на CPU ресурсите. При тях те не се споделят с други клиентски сървъри и може да се използват 100% от CPU ядрата постоянно, като пълната мощ е гарантирано резервирана за вас. Всяко CPU ядро е закачено към физическото процесорно ядро от хипервайзъра и се използва само от конкретния сървър. Нашите Виртуални Наети сървъри са още по-мощни благодарение на новите AMD EPYC сървърни процесори и бързите NVMe SSD устройства. Това гарантира изключителна производителност през 100% от времето.

 

Бъдещето на Наетия Клауд

Индустрията се променя постоянно и вашите приложения изискват повече мощност, а ние се адаптираме, като подобряваме нашите услуги, така че да посрещнат вашите нужди. Вярваме, че благодарение на сървъри със собствени CPU ядра, много проблеми ще са разрешени, като лесен ъпгрейд и скалиране без прекъсване, създаване на бекъпи на цялата система. Това ще спести много разходи за предварително закупуване на ненужно скъпи наети сървъри. С VDS услугата плащате само за това, от което имате нужда и скалирате при нужда от повече мощност.

 

Кога се нуждаем от Нает сървър тип VDS?

Не всеки сайт или приложение се нуждае от виртуален нает сървър. Той е подходящ за определена специфична нужда, тъй като предоставя стабилна и предсказуема висока производителност. Проекти, които имат повече CPU употреба често са най-вероятните кандидати за тази услуга.

 

VDS хостинг услугата дава не само повече CPU мощност, но и I/O производителност, както и по-голям капацитет на мрежата. Накратко, това е перфектен избор за по-тежки приложения, като например:

  • Онлайн магазини с повече дневен трафик;

  • Тежки бази данни;

  • Приложения, които правят много изчисления;

  • Тежки уебсайтове и такива с повече трафик;

  • Медийни, новинарски уебсайтове и други.

 

Ако не сте сигурни дали вашето приложение има нужда от VDS или пък ще е достатъчно добре с VPS, не се колебайте да се свържете с нас.

Избери услуга и активирай за минути.

Стартирай без риск - предоставяме 30 днeвна гаранция за възстановяване на платената сума.

Започнете още днес