vds hosting

VDS сървъри вече с NVMe с 50% отстъпка

3 минути четене

Изключително сме щастливи и развълнувани да споделим с Вас, че направихме голям ъпдейт на нашата VDS (виртуални наети сървъри) хостинг услуга. Екипът ни работи доста последните няколко месеца, за да интегрираме и тестваме нов хардуер за услугата. От този момент, можете да закупите VDS сървър, базиран на бързия и сигурен AMD EPYC процесор и NVMe сторидж за най-добра производителност.

Направихме нашите VDS с 50% по-бързи и запазихме цената!

Благодарение на AMD EPYC, нашите VDS са доста по-бързи от преди. Цената за услугата, преди прилагане на нашите чудесни коледни отстъпки, се запазва.
През февруари 2020 година, компанията ни взе решение последващия хардуер да се базира на AMD. Първо го имплементирахме за нашата KVM VPS услуга, а сега гордо можем да кажем, че го прилагаме и за VDS сървърите.

Освен бързината на AMD EPYC процесорите, те са по-сигурни и по-надеждни от предходната процесорна платформа, която използвахме - Intel Xeon Skylake. Как точно те са по-сигурни и надеждни, можете да прочетете в наша предходна статия

За да добием по-добра представа колко всъщност е мощен този процесор, ние проведохме тестове (benchmark), използвайки Geekbench 4.3.3 (под Linux), като направихме теста на нашия VDS 32GB план (с 8 процесорни ядра).

Резултатът е:

Впечатляващо, нали?

Другото важно решение, което взехме за тази услуга, е да използваме NVMe сторидж. Накратко - NVMe работи до 5-6 пъти по-бързо от стандартните SATA III SSD. Това е така, тъй като начина на свързване между дисковете и сървърната система е различен. При SATA свързване има лимит на скоростта на обмен на информация - до 600 MB/s. При NVMе, скоростите на писане/четене могат да достигнат до 3500MB/s, което представлява значителна разлика.

Друга актуализация на нашата услуга е това, че добавихме два нови VDS плана - VDS 24GB и VDS 48GB. Увеличихме NVMe пространството на всички планове с 20%! Нашите планове можете да разгледате на нашата VDS страница.

Готови ли сте да тествате нашите нови VDS сървъри?

Надяваме се, че сте готови, защото …

Даваме 50% отстъпка за всички VDS планове!

Да, прочетохте правилно! Можете да закупите нов супер бърз VDS сървър на половин цена. Цените започват от 90 лева. Отстъпката е валидна само за нови сървъри и се прилага и при подновяване. Отстъпката не важи за допълнителни услуги/продукти (като cPanel лиценз например). 

Създайте нов сървър за минути!

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.

Присъединете се към 5000+ абоната и започнете да получавате полезно съдържание, съвети и отстъпки!

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Litecoin
Карта
Банков превод