vpsbg става на 10

VPSBG става на 10!

2 минути четене

Днес сме развълнувани да празнуваме нашия 10-ти рожден ден! През последното десетилетие ние израснахме значително като компания и като хора. Разширихме нашия екип и подобрихме нашите услуги!

През последните 10 години винаги сме се стремили да предоставяме премиум хостинг услуги. Успяхме да постигнем това като използваме само най-добрия възможен хардуер на пазара. Нашите сървъри са с мощни AMD EPYC процесори и светкавично бързи NVMe SSD-та. Нашата облачна инфраструктура позволява максимална производителност и постоянна работоспособност!

Винаги сме стремили да предпазваме поверителността на нашите клиенти, поради което никога не използваме бисквитки на трети страни на нашия уебсайт. Освен това ние бяхме един от първите хостинг доставчици, които приеха биткойн като алтернативен метод на плащане, още през 2014! Ние също приемаме Litecoin и BTC Lightning Network плащания, така че нашите клиенти имат набор от различни опции за плащане.

През последните 10 години също подобрихме нашата мрежа, като увеличихме максималния трафик за нашите сървъри. Разработихме и въведохме нови сървърни адони като снапшоти на сървъри и автоматични бекъпи, floating IP адреси и мощна DDoS защита. Непрекъснато работим върху разширяването на нашите услуги, поради което в момента работим върху шаблони за приложения, които могат да бъдат инсталирани на вашия сървър с един клек, което ви позволява да започнете да ги използвате незабавно, без да се налага да инсталирате каквото и да било.

За да отпразнуваме нашата 10-та годишнина, ние даваме 10% доживотна отстъпка за всички VPS и VDS сървъри, закупени днес!

Още веднъж бихме искали да благодарим на всички, че се довериха на нашите услуги през последното десетилетие!

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.

Присъединете се към 5000+ абоната и започнете да получавате полезно съдържание, съвети и отстъпки!

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Litecoin
Карта
Банков превод