vpsbg turns 9 years old today

Изминаха 9 дълги години, изпълнени с както с хубави моменти, така и с премеждия и изпитания особено предвид последните няколко години в световен мащаб. Въпреки проблемите и обстоятелствата обаче, ние продължихме да се развиваме и нашата цел остана същата - предоставяне както на хосттинг платформа с изключително качество, така и на феноменално обслужване за нашите клиенти. Това обаче не би било възможно без вашата помощ, подкрепа и преди всичко - безценна обратна връзка.

 

През последната година успешно разширихме нашия екип, както и обхвата си, като сега предлагаме нашите услуги на повече места в света от всякога. Нашата страст към облачните технологии не се е променила от първоначалното ни стартиране през 2013 г., а точно обратното - само продължава да нараства с времето. Ние винаги се стремим да  предлагаме най-доброто, като предоставяме услуги, чийто хардуер е от най-високия възможен клас на пазара, поради което нашите сървъри използват светкавично бързи AMD EPYC процесори и NVMe памет. Освен това ние също така предоставяме изключително надеждна и достъпна DDoS защита като допълнителна опция, която нашите клиенти могат да добавят, ако сметнат, че подходящо или необходимо.

 

Ние обичаме нашите клиенти и тяхната обратна връзка

Поради това през изминалата година въведохме безплатни снапшоти и допълнителни резервни копия (бекъпи) за нашите услуги, за да задоволим изискванията на нашите клиенти. Също така подобрихме нашата документация, като направихме всеки запис в нея по-лесен за откриване, по-достъпен и изчерпателен. Допълнително добавихме и уроци, както и значително количество полезна информация.

 

Също така, използвайки получената информация от нашите клиенти, направихме и необходими промени в нашия уебсайт както за настолни компютри, така и на мобилни устройства, като едновремено увеличихме скоростта за зареждане и намалихме времето за изчакване. Извършихме и промени по цялостния интерфейс, като подобрихме дизайна на различните секции, които бяха поставени под нашето внимание, което допълнително подобри и сайта от гледна точка на достъпност. Освен това направихме и корекции в нашия клиентски портал, което значително подобри навигацията от гледна точка на потребителя. За финал, напълно обновихме нашата система за подаване на проблеми и оплаквания, което допълнително помогна да намалим времето за отговор от страна на нашия отдел за обслужване на клиенти.

 

Ние се гордеем с това, че предоставяме на нашите клиенти алтернативни опции за плащане, поради което сме приели биткойн и лайткойн като такива, още от 2014 година. Ние използваме собствена персонализирана имплементация за подобни преводи, тъй като нашите основни цели винаги са били да защитим поверителността и сигурността на нашите клиенти . Също така, ние не употребяваме бисквитки от трети страни никъде в нашия сайт. Освен това, поради вашата ценна обратна връзка, през последната година започнахме да приемаме плащания и през Bitcoin Lightning Network, поради по-бързите скорости за обмен на транзакциите, както и цялостната сигурност на самата мрежа.

 

Искаме да изразим нашата благодарност

През изминалата година се разраснахме значително благодарение на нашите фантастични клиенти. Ето защо, в знак на нашата признателност за това невероятно фирмено постижение, ние от VPSBG предлагаме специална промоционална оферта за нашия рожден ден! Само днес можете да получите 20% отстъпка за всяка една от нашите услуги. Тази отстъпка ще бъде приложена автоматично при плащане, което прави това идеалната възможност да станете част от нашето семейство.

Избери услуга и активирай за минути.

Стартирай без риск - предоставяме 30 днeвна гаранция за възстановяване на платената сума.

Започнете още днес