vpsbg turns 9 years old today

Днес VPSBG става на 9!

3 минути четене

Изминаха 9 дълги години, изпълнени с както с хубави моменти, така и с премеждия и изпитания особено предвид последните няколко години в световен мащаб. Въпреки проблемите и обстоятелствата обаче, ние продължихме да се развиваме и нашата цел остана същата - предоставяне както на хосттинг платформа с изключително качество, така и на феноменално обслужване за нашите клиенти. Това обаче не би било възможно без вашата помощ, подкрепа и преди всичко - безценна обратна връзка.

 

През последната година успешно разширихме нашия екип, както и обхвата си, като сега предлагаме нашите услуги на повече места в света от всякога. Нашата страст към облачните технологии не се е променила от първоначалното ни стартиране през 2013 г., а точно обратното - само продължава да нараства с времето. Ние винаги се стремим да  предлагаме най-доброто, като предоставяме услуги, чийто хардуер е от най-високия възможен клас на пазара, поради което нашите сървъри използват светкавично бързи AMD EPYC процесори и NVMe памет. Освен това ние също така предоставяме изключително надеждна и достъпна DDoS защита като допълнителна опция, която нашите клиенти могат да добавят, ако сметнат, че подходящо или необходимо.

 

Ние обичаме нашите клиенти и тяхната обратна връзка

Поради това през изминалата година въведохме безплатни снапшоти и допълнителни резервни копия (бекъпи) за нашите услуги, за да задоволим изискванията на нашите клиенти. Също така подобрихме нашата документация, като направихме всеки запис в нея по-лесен за откриване, по-достъпен и изчерпателен. Допълнително добавихме и уроци, както и значително количество полезна информация.

 

Също така, използвайки получената информация от нашите клиенти, направихме и необходими промени в нашия уебсайт както за настолни компютри, така и на мобилни устройства, като едновремено увеличихме скоростта за зареждане и намалихме времето за изчакване. Извършихме и промени по цялостния интерфейс, като подобрихме дизайна на различните секции, които бяха поставени под нашето внимание, което допълнително подобри и сайта от гледна точка на достъпност. Освен това направихме и корекции в нашия клиентски портал, което значително подобри навигацията от гледна точка на потребителя. За финал, напълно обновихме нашата система за подаване на проблеми и оплаквания, което допълнително помогна да намалим времето за отговор от страна на нашия отдел за обслужване на клиенти.

 

Ние се гордеем с това, че предоставяме на нашите клиенти алтернативни опции за плащане, поради което сме приели биткойн и лайткойн като такива, още от 2014 година. Ние използваме собствена персонализирана имплементация за подобни преводи, тъй като нашите основни цели винаги са били да защитим поверителността и сигурността на нашите клиенти . Също така, ние не употребяваме бисквитки от трети страни никъде в нашия сайт. Освен това, поради вашата ценна обратна връзка, през последната година започнахме да приемаме плащания и през Bitcoin Lightning Network, поради по-бързите скорости за обмен на транзакциите, както и цялостната сигурност на самата мрежа.

 

Искаме да изразим нашата благодарност

През изминалата година се разраснахме значително благодарение на нашите фантастични клиенти. Ето защо, в знак на нашата признателност за това невероятно фирмено постижение, ние от VPSBG предлагаме специална промоционална оферта за нашия рожден ден! Само днес можете да получите 20% отстъпка за всяка една от нашите услуги. Тази отстъпка ще бъде приложена автоматично при плащане, което прави това идеалната възможност да станете част от нашето семейство.

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.

Присъединете се към 5000+ абоната и започнете да получавате полезно съдържание, съвети и отстъпки!

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Litecoin
Карта
Банков превод