vps.bg празнува 8-мия си рожден ден

VPS.BG празнува 8-мия си рожден ден!

4 минути четене

Точно преди 8 години VPS.BG стартира своя уеб сайт и спечели първите си клиенти. За тези 8 години ние помогнахме на хиляди клиенти с техния бизнес и онлайн присъствието им. Когато погледнем назад през годините, горди сме да кажем, че голяма част от нашите служители са все още с нас и много от нашите първи клиенти. Това е чудесно!

Историята на VPS.BG

VPS.BG бе създаден през 2013 година с основната цел да предложи изключителни хостинг услуги. Взимайки предвид това и нашият ентусиазъм към клауд технологиите, VPS.BG имаше добра основа, на която да стъпи и да се развива. Ние знаехме каква хостинг услуга би направила нас доволни, ако бяхме клиентите и по-важното е, че ние продължаваме да се вслушваме в нашите клиенти и до ден днешен. С всяка изминала година, нашата клиентска база нараства, броят на сървърите се увеличава, капацитетът на мрежата се увеличава, както екипът ни. Това ни показва, че сме на правилния път.

Горди сме с това, което сме направили и това, което предлагаме!

Ако погледнем назад през тези 8 години, за нас е гордост да отбележим, че те са изпълнени с развитие, подобрения и любов, вложена в нашите услуги:

  • През 2014 година, ние бяхме една от първите компании, която започна да предлага VPS с 100% SSD устройства в България;

  • Стартирахме иновативна и достъпна DDoS защита с висок обем (1.8Tbps+);

  • Ние сме едни от първите доставчици на хостинг услуги, предлагащи VPS и VDS с новите AMD EPYC процесори още от началото на 2020 година;

  • Подобрихме мрежата и инфраструктурата си - направихме я по-надеждна и по-бърза;

  • Още от самото начало, компанията ни приема плащания с криптовалутите Биткойн и Лайткойн;

  • Подобрихме нивото на експертиза и ефективност на нашата Техническа Поддръжка, както и времето за реакция и отговор;

  • Пуснахме на пазара нов тип хостинг услуга: Виртуални Наети Сървъри, при която процесорната мощ е изцяло заделена за сървъра и не се споделя с други клиенти.

… и много други. Наред с тези неща гледаме напред към иновации и непрекъснат стремеж към подобрения. Това ни прави горди!

Разбира се, това нямаше да бъде възможно без отдадеността на нашите служители, които постоянно работят върху това да правят услугите ни по-добри за вас. Събрахме едни от най-отдадените, умни и красиви хора във VPS.BG! Благодарим ви! Между другото, има отворена позиция за Линукс системен администратор.

Основната ни мотивация сте вие, нашите клиенти. Сега, на нашия рожден ден, искаме да ви кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ! Благодарим ви, че винаги търсихте и настоявахте за най-доброто, за това, че ни подкрепяте за поредна година и за това, че давате вашето честно мнение за услугите ни. Вие превърнахте VPS.BG, такава, каквото е днес! Вие сте част от това!

Празнувайте с нас!

За да изразим нашата благодарност, бихме искали да ви споделим, че намалихме цената на нашите наети сървъри (VDS) с 33%. Отстъпката ще бъде приложена автоматично с вашата следваща поръчка за нов AMD EPYC & NVMe базиран VDS и ще важи при следващи подновявания на услугата.

Тази оферта важи до 1 март 2021 година.

Абонирай се за нашия имейл бюлетин.

Присъединете се към 5000+ абоната и започнете да получавате полезно съдържание, съвети и отстъпки!

Избери услуга и стартирай за минути!

Конфигуриране
Методи на плащане:
Bitcoin
Lightning Network (Bitcoin)
Litecoin
Карта
Банков превод